View Single Post
Staro 14.05.2009., 11:49   #198
vicarious
50g / 1.7 oz

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor lovor Pregled postova
vicarious, to što ti opisuješ da monitor ide na "žućkasto" sam i ja opisao kao grešku koja mi je najviše smetala. To je efekt promjene "temperature" slike. A koji si HP planirao uzeti?

Zanima me ima li kakve razlike u slici između silver i black modela (osim boje kućišta). Ima li netko silver model da ponešto napiše? Gdje su proizvedeni? Moj crni je bio napravljen u češkoj.

Mislio sam ozbiljno uzeti HP 2475w. Nazalost, nisam ga uzivo vidio na djelu, u ducanima ga naravno nema da bi ga mogao viditi (u vemila bio 2465 model, koji je opet druga prica), ali ono sto citam po netu, da je stvarno dobar, posebno za novce.

Ovo za promjenu temperature, hebiga, citao sam i prije kupnje, mislim da su i tu pisali, ja sam svjesno kupio, najveca mi briga nisu bili ni pixeli nego neki overall osjecaj. Ja tim overall ja sam stvarno zadovoljan. Taj pomak boje, nemogu reci da se ne primjeti, ali meni je vidljiv samo na desnoj strani i pri svijetlim podlogama. Neznam zasto se to dogadja. Valjda boljka ovog modela.

Enivej, nadam se da ce posluziti dok ne uleti HP jednog dana Mislim da novaca svakako vrijedi...
vicarious je offline   Reply With Quote