View Single Post
Staro 14.05.2009., 02:01   #565
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Napisao sam formulu jednu koju je gospon moderator obriso jer je imala veza sa politikom, iz koje ću uzet zaključak do kojeg se došlo nakon iscrpnih formula od kojih sam samo dio napisao u postu

Dinamo = Bruno Marić

Iz ovog zaključujemo staru izreku: ruka ruku mije, ili u ovom slučaju jedna ruka nešto drugo mije.

A sad ozbiljno.

Mislim da je utakmica trebala biti prekinuta jer nije bilo uvjeta za igru. Onaj transparent veliki koji su boysi napravili, zamislite vi da je pirnuo jači vjetar, ili da su navijači imali vjetrove od kobasica i graha koje djeli Maminjo da ljudi dođu gledat tekmu, i da je transparent odletio na travnjak i pao na igrače Hajduka i omoto jednog igrača i zamislite vi da je taj igrač klaustrofobičan. Moglo je doči do težih psihičkih ozljeda i fizičkih jer bi tako omotan taj igrač teško došao do zraka. Pa to je bilo jako opasno igrat dok je taj transparent bio na tribinama. Na kraju utakmice je jedan balon pun vode glavu silovito pogodio Dinamovog juniora u glavu, zamislite da je taj balon bio pun kamenja ili šljunka, pa taj mali junior je mogao poginut. Nadalje prilikom uletavanja avijača u teren moglo je doči do teških ozljeda, pitate se kako. Tom navijaču se mogla odvezat pertla te prilikom trčanja se mogao spotaknuti i pasti na travnjak, i zamislite da je jedan igrač uklizivo i slučajno u isto vrijeme i na tom istom mjestu gdje navijač pada, te navijača sa čepovima u glavu udarit i tako teško ozljedit.

Nakon svega ovog nitko me neče moči uvjeriti da je bilo uvjeta za igru.

pinkskin je offline