View Single Post
Staro 13.05.2009., 23:52   #249
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
cuj, nije da oni nemaju karticu dok se ne pojavi u trgovinama. Ako moze nvidia mjesec dana unaprijed izbaciti whql drivere koji podrzavaju neki buduci model moze i ATI. Samo se treba potruditi.
Ipak su ovo komadi hardvera kod kojih softverska strana igra veliku ulogu i bez dobrih drivera to jednostavno nije gotov proizvod. I tesko je razumjet tako nesto pogotovo u ovoj situaciji kada konkurencija nema u pripremi nista kao direktan uzvrat pa da se sada trebalo negdje zuriti.
A ako izuzmemo par mulaca i ljude kojima je to posao ljudi hardver kupuju kako bi ga koristili a ne benchali.

btw, evo moram ja malo o ATI driverima kad je vec tu otisla tema - rjesio se GTXice da ne trosi struju bezveze i na integriranoj sam dok ne uzmem tu 4770 (opet se budala dao navuci na pricu od dobroj ati kartici koja ne trosi puno i nije vrela ) i jebemu sve, znam da su win7 beta i da su driveri jos beta ali da mi odjednom svi video playeri imaju problema s full screenom....
kako ovu ziher necu uzimati brzo jer nit imam vremena niti se ima ista igrati cini mi se da cu ubosti nesto s lagera krame, vjerovatno onu 8500gt koju sam ostavio za physx

@Burko

nije mi bas jasno kako bi to trebalo funkcionirati. Mislim da sam vidio da 4850 jebeno gubi na performansama ako joj se da manje od 8x PCIe 2.0. Ova kartica je perfomansama i bandwithe zahtjevima slicna njoj, dakle u AGPu bi trebala biti isto tako pusiona i overkill
greg SE je offline   Reply With Quote