Ispričavam se što sam spomenuo Carinu pošto znam da nema carine na informatičku opremu
Uglavnom frendu sam uzimao neki BMW spojler, i naplatili su jedno i drugo, uglavnom ako im se čini papir (naljepnica) uredan, naplate ili ne naplate na temelju njega, ako sumnjaju, otvaraju, naplate po svom, tj. traže na ebayu, ili vas zovu da dofurate račun, no tema o tome već postoji na pceu pa ne ću u detalje !
Uglavnom, evo mene na Visti, ajme meni koji problemi, ..
Napravio sam sve tweakove, e sada možda je moja greška što sam prvo njih radio, a onda drivere instalirao, jedino sam onaj Intel update prvo instalirao !
No ja opet imam istih problema kao i na Win7, evo primjera, upalim externu ladicu, nešto kliknem, ništa ne mogu par sekundi, a disk navodno ništa ne radi, još ću provjeriti u kojim mi još slučajevima šteka, ..
No napravio sam sve po uputama:
http://www.ocztechnologyforum.com/fo...ad.php?t=47212
No, koji problem sam imao nakon svega ?
Bootmng compressed .. i ne mogu bootati u win.
Probao sva moguća rješenja s interneta, ništa nije upalilo, no ne znam zašto ni kako se označilo da je C comppresed ? Jer ja to nisam odabrao ! U biti možda i jesam u registriju ako je Tony tako napisao, možda, nisam baš sve detaljno čitao i pazio, ..
Uglavnom bootao s DVDa pa repair, i repair, i popravio je za 16 ms ! I eto me u windowsima ... a već mislio da moram ponovno !
Uglavnom, sada instaliravam VM, pa ću vidjeti kako se komp ponaša s par browsera, VMom i Excelom, jer mi to treba za posao, .. pa ako nešto šteka javim.
Inače sada Vista reporta najveću ocjenu za disk

5.9, dok je sve ostalo oko 4.3-4.8

Dakle disk je sve samo ne usko grlo