View Single Post
Staro 13.05.2009., 16:44   #241
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Omega Pregled postova

ovo je za mene sluzbena podrska.
Ideš
Kaj su trebali zbog tebe požuriti 9.5?
Jer-na toj slikici koju si obesil su samo redovni driveri...znaš...12 puta na godinu...

Citiraj:
zelim testirati puni potencijal kartice i izbjeci izvodenje zakljucaka na bazi drivera koji datiraju mjesec dana prije predstavljanja kartice. mozda ce biti ista stvar sa novim driverima, mozda nece, voteva... vise mi se svida ideja testiranja sa driverima na kojima se mozda nesto i napravilo za tu karticu, nego na jednom "hotfixu" sa nabrzaka sklepanom podrškom za HD4770
A.
Neke grafe neovisno o proizvođaću svoj "puni potencijal" ne postignu dok im ne proglase End-of-life, ali nema veze...koliko vidim puno stariji i ozbiljniji sajtovi se ne gnjave sa tim ali je tebi eto bitno

Citiraj:
ti imas pravo mislit i iznosti misljenje da ATI radi odlicnu stvar sa svojim hotfixevima za nove proizvode
Nemoj mi stavljat riječi u usta, barem citiraj ono "odlična stvar"

Na kraju-meni je najnormalnija stvar da se npr. nova Nvidia testira sa trenutno dostupnim driverima, koliko vidim i drugi misle tako....jedino ti filozofiraš na temu
Citiraj:
ati je stvarno zakazao... izbacuju nove kartice za koje treba cekati mjesec dana da bi dobili sluzbenu podrsku drivera
Mislim da ti je to bio post viška.

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote