TerraTec i EPG
Samo da Vas obavijestim da sam kupio TerraTec Cinergy 2400i DT RT i mogu Vam reći da je kartica odlična. Prebacivanje kanala je duplo brže nego na staroj Leadtek DTV200H skeniranje također. Osjetljivost je odlična. Na staroj kartici i na USB kartici gledljivi su bili kanali na frekv 522MHz a oni sa 622MHz su imali jako puno artifekata. Zapadni dio Zagreba. Antena je riblja kost na vrhu kuće okrenuta drito na sjever. Snimanje je odlično i ne troši previše resursa. Sva sreća da nisam kupio Compro karticu jer bi izludio s njom.
Jedina zamjerka je instalacija jer nije automatska nego je više za napredne korisnike. Ja ionako sve drivere instaliram na taj način tako da meni nije bio problem instalirati karticu.
Sad preostaju još dvije stvari za srediti a to su:
1. Natjerati Vistu (sa 2008 TV Pack) da prepoznaje DVB-S karticu SkyStar2.
Kartica radi bez problema u DVBVieweru ali Vista MCE je ne vidi.
Jel netko zna nekakvo rješenje a da nije DVSBridge
2. Podesiti EPG na bilo koji način
Kako sam Već napisao prije instalacije 2008TV Pack-a koristio sam epgstream.net xmltv aplikaciju koja je bile jako jednostavna i raspored je bio točan.
Ako netko zna bilo koji način da se ubaci epg podatci u Vistu sa 2008 Tv Packom molim da mi otkrije tajnu.
@syss
U slikama koje si postavio u postovima vidim da koristiš neke pluginove za sortiranje Video i audio datoteka za MCE pa te molim da mo javiš koje koristiš.
Preporučujem dvije app za MCE
MceFM - Last.fm iz sučelja MCE
MC Menu Mender - app za prijevod i uređivanje sučelja MCE
tnx y'all
Zadnje izmijenjeno od: markal. 12.05.2009. u 21:14.
Razlog: app tip
|