Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 12.05.2009., 15:25   #229
doublev
the letter
Moj komp

doublev's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Bartuc Pregled postova
Catechin filtracija zraka i anti alergijski filter. Nema plasma filtera.
Uvijek me je to zanimalo: koji klinac je taj plasma filter? Ja imam to u svojoj LG klimi i tu i tamo znam to upalit i pravit se da znam šta radi

Inaće imam LG ArtCool klimu sa inverterom (LG C12AW) već dvije godine i nemam niti jedne zamjerke. Strahovito tiho radi. Vanjska jedinica je gotovo nečujna dok stojim pored nje. U unutarnjoj se samo čuje strujanje zraka. Uzeo sam ju jer sam uređivao stan i bilo mi je jako bitno kako klima izgleda a s obzirom da je tada jedino LG imao takve klime, bilo je više manje jednostavno za odabrat. Cijela instalacija je u zidu i nevidljiva. Odvod za kondenzat je spojen na odvod u kući. Sve je planski napravljeno dok su još bile cigle u stanu...

Nikad ne bih rekao da LG tako loše stoji po kvaliteti. Nije da ti ne vjerujem ali po vlastitom iskustvu imam samo riječi hvale.

Recimo da sad idem uređivat stan, koju Art klimu od 3.5kW sa inverterom bi mi preporučio?

I također, Auto Clean mi je na klimi uvijek upaljen tako da se prilikom gašenja uvijek ispuše. Nikakav čudan miris ne dolazi iz klime. Dali postoji neki način da sam otrkrijem trebam li raditi servis prije nove sezone? Da pogledam filtere? Što da gledam na njima?