View Single Post
Staro 12.05.2009., 12:17   #275
Kova
***2CROwded***

Kova's Avatar

Datum registracije: Mar 2002
Nakon što sam iskusio brzinu i kako to super radi. Eto sada kada pogasio sve, i tko zna što sve nisam pogasio, sada mi komp štuca, šteka, ali nije do diska

Ne znam do čega je ni razlog. Dakle miš mogu micati, ali sve defakto stoji, trebam pričekati neko vrijeme da mogu kliknuti recimo install Acrobat readera, ..

I slični banalni problemi, ali su iritantni, naravno imam Win7, ali sviđa mi se što uzima samo 1 GB memorije, pa stvarno mogu RamDisk staviti na 256-512 MB rama, i iskoristiti za temp dir i sl. Jer koliko znam, ako skidam nešto s neta, pa čak i najobičniji Adobe Reader, da će mi to snimiti u temp na disk, pa seliti na stick ili gdje god želim, što ne ?

Baš ne zahvalna situacija, izgleda da ću probati Vistu 32, .. jer ovo je jako iritantno .. Disk uopće ne svjetli puno, a komp se ponaša kao da sam mu zadao 1000 radnji, a zapravo imam Outlook, Excel, i 3-4 browsera otvorena. Ali čak mislim da nema veze koliko toga imam otvoreno.

Zna li netko do čega je ? Pagefile? Superfatch?

Isključio sam i hibernate, search indexing, defrag, systerm restore (je automatski isključen), ..
Kova je offline