Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Autor micek_kc
evo kao ponosan  vlasnik nokie n82 mogu napisati nekoliko stvari
plus:
+ Dobar i veliki ekran koji je cak citljiv i na najvecem suncu
+ Jako dobra kamera,meni sluzi kao zamjena za fotoaparat i radi odlicne i slike i snimke
+ nakrcatost opcijama(wifi,symbian,senzor nagiba,a-gps,puno rama i roma)
+ iako je nekima ovo problem,meni je tipkovnica genijalna
Minus:
- iako crno kuciste izgleda odlicno packe se vide iz aviona i makar ga nosim stalno u torbici,uspio mi je past 2-3puta i te "crtice" se također vide iz aviona
- mobitel je malo deblji i veći gabaritima
Napomene:
Svi spominju trajanje baterije...evo kako to izgleda kod mene...pricam dnevno 60ak min na mob,koristim gps oko 60min i poslikam par slika, nesto wifi-ja i baterija traje ciieli dan... Ja neznam sto je stvarno tako problem prije spavanja staviti mob na punjenje? dok ne koristim gps i wifi mob drzi 3-4 dana sto mislim da je super s obzirom na velicinu ekrana...Zamislite recimo blackberry od firme...razgovaram s njime dnevno 2-3h i koristim samo primanje maila i ako izdrzi dan i pol super, a nema ni tako veliki ekran ni takvu kameru ni gps...mislim da kuzite poantu...
|
Imas potpuno pravo sto se svega tice ali MOB TRAZIM ZA ZENU a ne za sebe. A sto se nje tice,wifi,gps i slicni POTROSACI je ne zanimaju. Dobar i jednostavan fon,jednostavne opcije, za malenu ruku (jebiga,ipak je zensko) , a sto se baterije tice, nije mi toliko bitno punjenje koliko je bitno da mozes telefon jos malo koristiti kad ti pocne bipat da je mob prazan. A tu se SE pokazao dobrim. Ja sam osobno veliki ljubitelj Symbian nokija,i n82 sam htio kupit davno,ali skuzio sam da me ovaj k850 jako zadovoljava zbog jednostavnosti 8iako mi symbian jako pase),a vjerujem da bi jedan takav zadovoljio bolju polovicu jos vise. Da je ovaj k850i tanak i lijep, ne bih si uopce postavljao pitanja.
Citiraj:
Autor Bartuc
@Bruno_Rv
Bez Xenona ti svaki noviji mobitel slika sasvim dobre slike u odličnim vremenskim uvjetima (sunčan dan), ali čim padne sunce ili slikaš u zatvorenom prostori ili nedaj bog u mraku, slika ti je katastrofalna. LED fash ti ne dopušta fotiću da zabilježi boje kako spada, tako da ti je redovito bijela boja zapravo žuta i sl. Osim toga, slike su ti pune Noise efekta koji nije poželjan. Pogledaj samo razliku kod slika uslikanih sa N82 i N95, po danu su gotovo indentične, ali po noći je razlika kao nebo i zemlja
Meni je strašno žao što ima toliko malo mobitela sa Xenonom na tržištu. Evo sada tražim mobitel za kupiti i jedino mi padaju na pamet K850i, N82 i SE C905 baš zbog xenona. S time da oba SE-a nisu konkurentni zbog klasičnog Java softwarea koji realno nije niti do koljena Symbianu. Ostaje mi samo N82 Na kraju me još kopka i stvar da potpuno zanemarim kameru i odem na 5800 XM, tako da sam u teškim dilemama
I da, N82 ti ima dobru bateriju ali zbog svih tih fičrsa troši puno više nego jedan K850i.
Jedino ako ti pomaže info da je među ljepšim spolom popularan SE C902 mobitel - http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_c902-2250.php
Također nema Xenona ali je sve u svemu sasvim solidan mobitel.
I LG Secret nije loš uređaj, njega sam imao do prije par mjeseci. Također je Java mobitel, 5mpx kamera sa LED flashom, 2.4" ekran... Ali mobitel je jako lijep i materijali od kojih je izrađen su fenomenalni. U životu nisam opipao kvalitetnije izrađen mobitel - carbon fiber, kaljeno staklo, neke tvrde/masivne plastike i metalni obrub... Baš sexy i "pičkast" mobitel
|
I ti imas pravo u vezi svega. Otakd sam probao xenon,ne zanima me fon bez Xenona,ako mi naravno treba neki fon koji ima dobre slike. Sto se tice c902 ,probao sam ga i nije nista posebno. usporedjivao sam slike i bateriju sa braticem koji je imao taj fon,odmah ga je prodao  . E,c901 je vec druga prica,kad bi sad izasao,odmah bih ga uzeo. Opet,ponavljam ,bitna stavka je da je to fon za ZENU  . Da je za mene,bas me briga imam veliku ruku,nije mi bitna niti tezina. Zasad,u uzi izbor ulaze c902,c510 (iako nemaju xenon ali sta da radim) i ako bas nema druge,onda n82 (izbjegao bih ga radi symbiana)
|