View Single Post
Staro 11.05.2009., 11:25   #523
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
»Muhte si popija – dva koraka naprijed.
Uštopa si auto – tri koraka naprijed.
Izgubija si prvenstvo na Kantridi – vrati se na početak«
jedno vrijeme smo i mi bili zaduženi za smišljanje parola za transpove na maksimiru i bilo je dobrih fora,al neznam dal mi je ovo zbog trenutka il šta već,dugo nisam vidio humorističniju parolu no ovu..... a to je sve ismijavanje torcidine verzije čoviće ne ljuti se
Hehehe, svaka im čast, ovo je naj parola ove sezone. trebali bi BBB nešto smislit za srijedu
Čovječe ne ljuti se je baš prigodno za Hajdukovce

Hajduk je odvajkada sklon kriviti suce i sve oko sebe, nikad nisu htjeli prvo pgledat sebe. Sudac je doista bio loš jučer, ali je između ostalog oštetio Rijeku za penal, Hajduk je realno samo zakinuo s onim startom na Kaliniću za žuti karton.

Hajduk stvara jako malo šansi na tekmi, i onda ih još i promašuje. Tak se ne postaje prvak. Baš me zanima što će reći ako ih Dinamo glatko dobije u srijedu...

Dinamo igra u dobroj formi, stvaraju puno prilika i protivnici ih teško mogu pratit. Ako nastave s takvom igrom ne vidim što im Hajduk može. Prvenstvo je riješeno onog trena kad je Jurčić odlučio HNL igrati ofenzivno i sa samo jednim zadnjim veznim. Prije toga su se mučili razbijati bunkere, ali nakon toga je sve krenulo u pozitivu.

Europsko proljeće će vjerojatno opet ostat sanak pusti, ali u HNL je Dinamo još uvijek car.