View Single Post
Staro 11.05.2009., 10:44   #9
WhatsOnTV
Registered User

Datum registracije: May 2009
Citiraj:
Autor imaticx Pregled postova
znaci problem je u gadgetu

probao sam kontaktirati autora, poslao mu poruku preko myspaces, ali nista za sada. Mislim da ima i profil na facebooku (koliko sam skuzio iz googla) ali niti sam na facebooku, a i glupo mi ga sad na facebooku gnjaviti za programcic
Bok,
ja sam autor dotičnog gadgeta. Povremeni problemi s gadgetom uzrokovani su radovima na web servisu kojeg gadget konzumira. Web servis nije pod mojom kontrolom i jedino što u tom slučaju mogu jest kontaktirati vlasnika web servisa i obavjestiti ga o poteškoćama. Trenutno sve radi OK.

Što se tiče refreshanja, gadget svake minute refresha prikaz emisija (ne povlači nove podatke s interneta). Refresh je nužan da bi lista emisija bila korektna (gadget prikazuje trenutnu i sljedeću emisiju).

Što se širine gadgeta tiče, odabrana je najmanja širina koja je potrebna da nazivi emisija manje-više stanu u jedan redak. Kao što su neki primjetili, promjenom css stila možete po želji promijeniti širinu.
U Windows 7 i tako nema sidebara pa to i nije bitno.

Ako imate kakvu sugestiju, želju ili pitanje, slobodno mi se javite. Može i na facebook, onaj spaces nikad ne gledam
WhatsOnTV je offline   Reply With Quote