Dragi Djeda Mraze (Božićnjače mi bezveze zvuči)
Hvala ti puno na zakašnjelom daru za Božić, već dugo nisam dobio ovako nešto dobro pod bor. Kao što i sam znaš, veliki sam fan SF i fantasy žanra, pa me jako razveselilo kaj si mi omogućio pogledati projekciju novog Star Trek filma. Vrhunska zabava, hand-to-hand šora, fino upleten humor, sa ponešto besmislene radnje, ali to današnji ameri vole, nema smisla da previše upotrebljavaju moždane stanice, izvrsno prenesen "početak" prijateljstva (gay je okay?) između Spockya i Tiberiusa, Uhurica je za prste polizati. Znam malo sam kinky, ali čak mi se i ona žemskinja zelene kože činila very hot....
Imam samo jednu pravu zamjerku i želju, a to je da onim idiotima koji postavljaju zvuk u Cinestar-ovima zbog čega sam napola oglušio pod bor staviš viruse svinjske gripe, a da jedino mogu čitati predizborne letke HČSP i Jasena Mesića, uz glazbu Radojke Bodirože Ćane...
Svjestan sam da u filmu nije bilo mjesta za masivne makljaže brodićima, ali nadam se da to čuvaš za idući nastavak, kada će biti bezbroj sukoba Flote sa mrskim nam Arapima, ovaj Romulancima...
Hvala ti još jednom i na X-Men: Wolverine, jako zabavnom filmiću, koji je nadmašio sva moja očekivanja....nema veze kaj su bila jako niska, bitno da ih je nadmašio....Hju Đekmen je fino odradio ulogu Planinske kune, bome je fest kreatina požderao da bi na brzinu napumpao mišićnu masu, a nadam se i da će se ostvariti glasine o cjelovečernjem filmu o Deadpoolu...uglavnom ništa lošije djelo od ostatka X-Men serijala...
Ja ću se truditi da budem što bolji, kako bi me svake godine nagradio dobrim ekranizacijama.
Yours truly