10.05.2009., 21:19
|
|
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Autor Kova
Tommy mislio sam na Ramdisk, na taj način ne padaju performanse ! Dakle da rezimiram što sam htio reći, ali sam sve pobrkao  jer sam 5 puta editirao post i sl.
Za ostale stvari, koje uništavaju poprilično SSD, to bi bilo poželjno na RAMDisk, ako imate preko 2 GB memorije, eto ..
|
Ne znam baš koliko je to pametno. Osobno ne bih radio ramdisk ispod 8gb rama. 4 je taman za Vistu, pogotovo ako se page file isključi.
Citiraj:
Autor Kova
Ako imate više od 1 diska, npr. 1 SSD i 1 HDD, na HDD treba ići multimedija, dakle downloadi i svi veći podaci !
|
S tim se slažem, ali ne iz razloga što će multimedija trošiti SSD (jer ga ne troši, ona se samo čita), nego zato jer će većini kapaciteti današnjih SSD-ova jednostavno biti premali za multimediju (mp3ce, filmovi, itd.)
Citiraj:
Autor Kova
No opet, s obzirom na trenutnu cijenu SSDa, mislim da bi svatko pazio, i ne bi se držao izjave kupio sam kako bi koristio sve na maximumu ! jer je to pre skupa "igračka" !
Kao da netko kupi Lamborghini i onda se vozi non stop 200-300 ! Pa uništit će auto, ... gušt je imati Lamborghinija, znaš da može potegnuti kada ti treba, no voziš se ponekad iz gušta i sporo  Što ne ?
|
Ne znam, to očito ovisi od čovjeka do čovjeka, i njegovim mogućnostima naravno. Ja sam više tip koji će kupiti Lamba i voziti ga 300 dok ne crkne, a ne bih imao ništa protiv i sporije vožnje iako bi to bilo rjeđe, jer da je obratno onda ne bih vozio Lamba nego Eos dizela, npr. 
|
|
|