10.05.2009., 19:18
|
|
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Autor windfucker
Kužim ja , ali ti se cijelo vrijeme pozivaš na S1 i to "kako si popušio&co." vs Gainward tra-la-la, a ja sam ti htio skrenuti pozornost da taj S1 mora (može) bolje hladiti (otud 4870 u priči, Gainward ili ne-Gainward-nebitno)...revidiraj setup coolera, ako te to toliko pati...

|
"" kako si popušio&co.""
- ah, imitator..........
ne kuzis ti ocito, ili se barem pravis blesav. da kuzis nebi po drugi put pisao da imam S1 (ne vjerujes? pogledaj moj prvi post sta pise).
drugo, ja se ne zalim nimalo za svoje temperature, niti sam igdje napisao da se zalim. to sto si ti skuzio da je to poanta cijelog posta, tvoj problem. mene je interesiralo (posto nemam nigdje za probati gainwardovu hd4670) da li je moguce da li je toliko niska temperatura da jednim tvornickim hladenjem (koje se ispostavlja da je nist posebno kad se skine zastita ukrasna mreza). i sta je najbolje, upadnes sa "jest, jest, moguce je!". a isto imas zalmana, sto nikako nije tvornicko hladenje.
da rezimiramo cijelu pricu:
|
|