Tema: MacBook
View Single Post
Staro 10.05.2009., 13:10   #18
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Nije da će nadokanaditi, ali puno bolje radi nego Windowsi sa istom količinom resursa To neznači da se kvari, a tek uzmi HP CarePack koji te odjebe za jedan od najčešćih kavrova (punjač ) Kažem opet garancija nije = kvaliteta i pouzdanost.
Vjerojatno bolje radi s istom kolicinom resursa, al' tu pricamo o duplo, troduplo i cetveroduplo razlikama. Toliko bolje - ne radi. Garancija nemora znacit kvalitetu i pouzdanost, al' znaci da si 3 godine miran. Meni je to visestruko vrijednija stavka od dizajna i lijepog izgleda. Macbook je definitivno dobro uravnotezen i odlicno dizajniran komad hardvera, ali nikako me ta cijena i garancija ne privlace ako par metara dalje mogu, da tako kazem, dobiti vise muzike za isto para i biti sigurniji dodanih 24 mjeseca.

Citiraj:
I hoćeš reć da je bolji taj FB koji (NHF) izgleda preloše, očajan ekran, tipkovnica ajme majko, i općenito sve ostale mane koje nosi imaju veći prioritet od dobro sređenog, i istestiranog i odlično balansiranog da se najbolje ponaša u radu. Mislim možda tebi OK služi (kao meni Amilo) ali iz iskustva znam da je razlika nebo i zemlja
Rekao sam da je ekran los jer ga usporedujem s desktop PC-em na kojem radim. Ocajan definitivno nije. Zapravo je odlican s obzirom na cijenu, velicinu i namjenu, pogotovo nakon kalibracije. Iako bi svatko pozelio IPS u laptopu, realnost bas i nije takva. Nazalost, posto neznas o kojem modelu forcebooka pricam, sve ovo sto si rekao o tipkovnici, ekranu i navodnim manama je pucanje u prazno. Dovoljno da kazem da su na njemu 4 godine stari Windowsi, da se boota u manje od 1.5 minute (odlicno, s obzirom na 45 GB instaliranog softvera koji je na njemu) i da mi je zaradio barem 5 puta svoju vrijednost.