Citiraj:
Autor dmr
Ma ako mu smeta white glow onda ips bez polarizatora i nije za njega. White glow se moze primjetiti na svakom ips monitoru ako potpuno zamracis prostriju i gledas crnu podlogu i bas se napregnes da to vidis.
|
Slazem se!
Ja imam Della, i mogu reci da nisam primjetio nista priblizno prvoj slici. Ova druga mozda i daje nesto slicno, ali opet, napominjem, gledoa sam u mraku i sve mi lici kao sto je slikao Mikeyy. Stvarno nikakvih problem sa monitorom nisam imao, kad se kalibrira, po meni vrijedi novaca itekako. Jedino sto sam primjetio, i vidim da to masu ljudi primjeti je, da na svijetloj podlozi, na desnoj cetvrtini ekrana primjeti se malo odstupanje. Recimo, kao da mi taj dio ide na zuckasto (ako je bijela pozadina npr). Medjutim, s obzirom da mi tu uglavnom stoje razni playeri i IM agenti, to mi i nije presudno. Sto se tice fotografija i rada sa bojama, stvarno sam prezadovoljan, jako dobar prikaz. Takodjer nije imao mrtvih piksela. Kupio sam ga prije cca mjesec dana.
Mozda si lovor dobio stvarno los primjerak, ko zna

Meni zao samo sta nisam imao novaca za HP-a ili eventualno lenova (radi rezolucije),ali zasad sam i sa ovim prezadovoljan... Nikako da dofuram aparat da uslikam pa prikazem svoga...