View Single Post
Staro 08.05.2009., 19:02   #221
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Mislim da če ti proc u slučaju crosfire-a biti preslab i neče iskoristiti puni potencijal grafa.Trebalo bi nešto barem na 3.0GHz+.
Slab sam glede AMD-a pa neznam šta da ti predložim kako bi poboljšao performanse.
Opcija je da probaš malo clocknuti tog Phenoma x3 barem na 2.5GHz pa ukoliko nebudeš zadovoljan performansama promjeni proc x4 720 vidim da se dosta preporučuju e sad odgovara li ti cijena(u to se nebi štel mješat)
Mislim da ti je bolje uzeti jednu jaču grafu 4870 ili 260 GTX(216SP) nego se zahebavati sa crosfire-om i sigurno jeftinije, a nečeš dobiti baš na performansama nešto puno bolje ni sa crosfire-om jedino što će ti đep poprilično olakšati moraš uzimati napajanje i MBO i vjerojatno drugi proc tako
da mislim da trebaš zaboraviti crosfire i ina njesra.
Bolje uloži u drugo napajanje i jaču grafu i to če biti to onda da neispadne sve zamjeniš/kupiš i crkne napajanje i povuče pokoju komponentu sa sobom a kad sve što trebaš promjeniti staviš na papir(poprilična svota krznaša nepotrebno-barem moje mišljenje, a ti napravi što misliš-želiš).
ECHO je offline   Reply With Quote