Citiraj:
Autor demetrius
najgore mi je što ga u linksu(antec 300) nemaju moram ga prvo naručit pa onda vidjet kad ga dobiju,pojasni "riječi unutrašnjost ko codegen"??što bi to trebalo značit.
http://i39.tinypic.com/zthvkw.jpg
na slici sam napisoda je bitan razmak između vrha ploče i venta i da mi stane gtx 260.
|
Stane 4870X2!
Sere. Da ti ja pojasnim! Unutrašnjost je po meni odlična. Sve na mjestu. Kakav kodeđen. Ili termalcrap. Rubovi u antec 300 su svi zaobljeni, kvalitetno psu je dolje. (ja imam tx 650 i vent prema dolje) imaš 2x 120 vent ulaz.
Jako veliki plus je periva zaštita od prašine! Čisti 99% prašine. Malo se uvuče ipak - ko i uvijek, ali sve u svemu odlično kućište.
Zamjerka je smještaj HDD - kad se stavi dolje vibrira! Ja sam kupio onaj sharkoon set za 50 kn i stavio hdd gore ispod dvd-a. Ubio sve vibracije. (računaj da kroz god-dve dolaze ssd od 2.5" koje lako staviš dolje tak da to i niije tak strašno)
Ventovi su ko i na svim kejsovima. Za zamjenu. 60kn košta 500rpm nije sflex nego onaj drugi. 3 takva i još 1 140mm od 500rpm i imaš nečujni propuh!
Dakle
+
lijep neupadljiv izgled
vrlo dobre temperature i smještaj
mjesto za kabele iza 3,5" hdd-a
kvalitetna izrada
mjesto za 2x120mm venta naprijed, 1x120 otraga i 1x140mm gore
mrežica za prašinu
-
glasni ventovi (al kolko vidim svkai je glasan)
nema suspenzije za HDD - vibracije! (al kak reko ak ćeš imat do 3 HDD možeš ih spičit gore u 5,25" prostor do ssd-a)
CIJENA!!! Da Cijena u Jebenoj RH! 500 faking kuna! vani je 50 eura! Uzmi ga u Austriji, NJemačkoj il Eu ak možeš.
Neko trpa šarkoon s ovim Antecom. Dajte nemojte biti smiješni! Ovo je za 3 klase iznad.