doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: tjah....
Citiraj:
Originally posted by mitzek
imaš potpuno pravo,ALI... ma ....nebi sad u polemiku ko stra baba.....nisam baš pri volji,buju rekli da se sam hoću svadit i da trabunjam,pa bolje da se držim Žderonja,tam me bar i počaste nakon kaj me probaju zaje... ,a ja im vratim!!! ovak ,mislim da bi se samo nastavila trakavica najgnusnije teme svakog hjebenog foruma o PCu na ovom globusu,right? i zato, pis brader i wlcome tudu whatju wiš.....
svako ima pravo da kaže svoje mišljenje,a o ovoj temi mam je trakavica,pa da ne trošimo resurse, odoh ja na Žderonje!!
|
Niti se svađam, niti pokušavam
ovo nije AMD vs intel tema, već stvar savjeta(ne samo mog!)
postoje moderni benchmarci, postoji budućnost i postoje neki faktori, kao i činjenice!Ovo dakle nije stvar nasumičnog mišljenja ili privrženosti.Ja uostalom uvijek kupujem proizvod po svojoj potrebi, bio to intel ili amd, ati ili nvidija...ja nisam rob imena!Uvijek savjetujem svakom da potraži nove podatke, da bude siguran
da je to ono što želi...jer ima ljudi koji prospu pare i onda:"Kako je to tvoj na 2000Mhz brži od mog na 3200?", onda je kasno...
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga
|