@blava
Koji to proc imaš piše 2,4 X3 o čemu se radi točno?
A po recenzijama bit če ti slabiji crosfire cca 5-10% možda u odnosu na 2x4770 ako ti to vrijedi cca400kn.
Glede napajanja Corsair 450W če biti i više nego dostatan za crosfire još če i ostati snage viška

.
@xulos
Pa osobno bi išao na jednu jaču grafu nego radio crosfire sa 2x4770 koji bi bio jači od grafa 260 GTX ili 4870 ali bi bio vrlo blizu glede snage ukoliko možeš uzeti 275 GTX ili 4890 sa kojima bi imao manje problema nego namještati crosfire(ima problema sa driverima i podrškom za isto).Naravno ovo se isplati samo ukoliko igraš na visokim rezama 24"+ monitorima.
Ukoliko imaš 22" grafe tipa 260 GTX(216SP) ili 4870 če ti i više nego dobro poslužiti i tjerati sve bez problema, a mislim da je ostalo bacanje love u vjetar i pod pretpostavkom da imaš MBO koji podržava navedeno.
16x vs 8x nečeš osjetiti ukoliko upariš 2kom u crosfire.
Osobno sam bio zagrizo da napravim SLI sa 2x250 GTS ali kad sam računao kupnju još jedne grafe i nabavu MBO(nema baš neki izbor za SLI i nema ispod 1.000kn ništa) totalno neisplativo za igranje na 22" monitoru(bacanje love) tako da sam odustao od 2 grafe bilo koje solucije jer bi me isto izašlo i zamjena postoječeg hardvera i prelazak na ATI glede crosfire-a.