Citiraj:
Autor minotaur
imo sam 3 tak "peveccikla" na svima ej kurbla otpala u roku 2-3 dana... mozes ju aztegnut kolko god hoces otpada i to je to... najjednostavniji nacin da se to "popravi" zategni ju dobro da se nimalo neklima i zavari maticu i osovinu pogona, tako sam ja uvijek radio, al onda shvatis da ti nakon mjesec dana zadnji pogon proklize pa bacis bicikl i kupis drugi , pa treci pa pozdis i kupis posten bicikl 
|
evo konacno jucer zategnuo...i nisam napravio ni 3 km i adio opet...sinoc sam stavio kurblu, ulio superljepila izmedju nje i osovine, stavio superljepila na navoje od matice, zasarafio maticu...jutros idem ja to isprovati prije voznje i naravno matica je valjda istisnula svo ljepilo pa sam nju odvidao bez pretjerano puno muke, ali zato kurbla drzi...udarao sam ju cekicom da ispadne, ali izgleda da je posteno uhvatila

nadam se da ce tako i ostati...jedino mozda se zaletim kupiti novu maticu...ako ni to ne pomogne onda ce ovaj bajk postati sajam rezervnih djelova za ovaj drugi koji mi zbog problema sa zupčanicima leži doma zaboravljen od svih...a dao sam za njega istu brojku kao i za ovoga...istu brojku ali u eurima
[EDIT]
ha...so far so good...malo sam propedalirao po nasipu s jedne i s druge strane...i 10km so far so good...naravno kako stalno nosim ruksak kad sam na bajku [novcanik, mobiteli, pocket pc, U-lock, ipod, quick servis kit za bajk i ostale gluposti] od sad su gedori 14mm + bocica superljepila postali uobicajena oprema...eh...sad s ovim superljepilima i onim gumama [otprije par desetaka postova] bicikla me izasla ravno 800kuna...ni lipe vise...ako ovako ostane ovo ce mi stvarno biti skroz isplativa investicija...a sad...dok se na ljeto neskupe pare za neki normalni bajk od 3-4k kn ovaj ce posluziti...