View Single Post
Staro 08.05.2009., 09:02   #2291
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Evo baš došo sa projekcije novog star treka. U globalu (nakon što ste prisiljeni prihvatit nove likove i poneki geg) sam zadovoljan. Radnja je nategnuta i nekako mi nije dobro sređeno to putovanje kroz vrijeme kao u first contactu. Film pršti specijalnim efektima a bome ni fajta ne nedostaje. I konačno fajt izgleda kak spada, kad se roka onda se roka, laseri i slične điđe po cijelom ekranu. A ne ko dosad, jedan foton torpedo, dva fazerska zraka i to je to. Da se ponovim, ja zadovoljan, al moguće je da sam pristran, ipak je to star trek. Ono, mora valjat kakav god da je....
Bio i ja sinoć, još ni film nije počeo a ja potrgao zub na kokice

Kak veli fanATIk, radnja je malo nategnuta al ajde, da se progutat zbog samih likova i akcije koje ima podosta i dobro je napravljena. Posebno mi je drago da ima dosta humora i vrlo je dobro integriran u sam film i izveden od glumaca. Jedino što me stvarno razočaralo je soundtrack koji po meni nije dostojan takvog filma, svi koji su gledali zadnji foršpan i čuli muziku u njemu znat će o čemu pričam.
Rezime, vrlo dobar film, obavezno pogledati.

Bilo bi vrlo dobro da sad s istom ekipom snime novi film a ne da ostane na samo na ovome.
9800pro je offline   Reply With Quote