07.05.2009., 21:13
|
|
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Autor Roberto
Yes, Greg, za većinu toga si u pravu, ali zar je toliki problem dati userima da sami izaberu što žele prilikom instalacije windowsa (vrijedi i za svaki drugi OS)?
Većina noobova ionako će dobiti već sve instalirano, ali ja bih samo volio da mogu sam izabrati što želim, a što ne želim koristiti.
Iz razno raznih razloga i ja sam spoznao da je IE nužan na kompjuteru, čak ako ćeš ga pokrenuti samo jednom u mjesec dva. Isto tako, vrlo često je deinstalacija nekih programa integriranih u winse vrlo komplicirana.
Mogućnost izbora, samo to hoću 
|
Slazem se da bi krajnji korisnik trebao imati opciju koje programe hoce, a koji ne.....tu se slazemo.
No, ovo oko IE.....ne sjecam se kada sam ga uopce probao zadnji puta, jer ne vidim razloga zasto bih ga koristio kada imam recimo FF....tako da ne vidim niti jedan razlog zasto bi mi IE bio nuzan!?
Do sada se nije dogodilo da browser koji koristim ne moze nesto napraviti ili otvoriti neku stranicu......
|
|