View Single Post
Staro 07.05.2009., 17:18   #351
Opaki
Banned
Moj komp

Opaki's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Ma dajte, ni jedna od onih situacija nije penal, eventualno ona ruka ide na slobodno sudačko uvjerenje, ali kad bi takve ruke svirali svaki put penal svaku tekmu bi imali najmanje 2 penala, pa ne možeš na takvu bezveznu loptu i slučajnu napucanu ruku u polufinali LP svirat penal.

Po meni je barca oštećena jer ono za crveni uopće nije bio faul.

Pa taj Štimac ima utjecaja na nogomet i novinare u HRV više neg Marković
Onog Ćosića i Štimca nemrem smislit jer tak otvoreno navijat za te jebene Engleze je kriminal. KAd se Englez posere Štimac se tome divi, nabijem ja njega i cjelo Ujedinjeno Kraljevstvo na k.....

Istina barca se provukla u finale i zbog toga mi je jako drago, a Chelsea je igro jedinim načinom kako je mogo igrat protiv objektivno jače ekipe.

Ja sam mislio da će se više komentirat igra Barce (koja me uistinu naživcirala i onaj kreten Alves) a ne sudac koji nije kriv za ispadanje Chelsea.

Pa šta je Guardiola čeko sa zamjenama, šta su krilnim i veznim igračima zabranjena ubacivanja? Ma Guardiola je najveći krivac šta to Barca nije puno prije riješila.

E da i daj maknite onog Keitu van i stavi Krkića il nekog, kad je ušo odma je bilo bolje.
Guardiola jako loše!!!!
Opaki je offline   Reply With Quote