Ma dajte, ni jedna od onih situacija nije penal, eventualno ona ruka ide na slobodno sudačko uvjerenje, ali kad bi takve ruke svirali svaki put penal svaku tekmu bi imali najmanje 2 penala, pa ne možeš na takvu bezveznu loptu i slučajnu napucanu ruku u polufinali LP svirat penal.
Po meni je barca oštećena jer ono za crveni uopće nije bio faul.
Pa taj Štimac ima utjecaja na nogomet i novinare u HRV više neg Marković
Onog Ćosića i Štimca nemrem smislit jer tak otvoreno navijat za te jebene Engleze je kriminal. KAd se Englez posere Štimac se tome divi, nabijem ja njega i cjelo Ujedinjeno Kraljevstvo na k.....
Istina barca se provukla u finale i zbog toga mi je jako drago, a Chelsea je igro jedinim načinom kako je mogo igrat protiv objektivno jače ekipe.
Ja sam mislio da će se više komentirat igra Barce (koja me uistinu naživcirala i onaj kreten Alves) a ne sudac koji nije kriv za ispadanje Chelsea.
Pa šta je Guardiola čeko sa zamjenama, šta su krilnim i veznim igračima zabranjena ubacivanja? Ma Guardiola je najveći krivac šta to Barca nije puno prije riješila.
E da i daj maknite onog Keitu van i stavi Krkića il nekog, kad je ušo odma je bilo bolje.
Guardiola jako loše!!!!