Citiraj:
Autor manki
jedino mi je zhao shta ga nije nokautirao....na stranu sve te priche o huliganizmu, primjeru mladima i kulturi....
treba imati muda onako suditi, tj. ne suditi i onda se mirano ishetati sa stadiona....
tako mi je drago kaj mu je bar malo straha u kosti utjeral...
|
E vidiš, zbog ovog nas sve pogrdno zovu Balkancima.
Pogledaj malo ovo:
http://www.bbc.co.uk/blogs/philmcnul..._at_the_b.html
I mnogi drugi engleski mediji (čak i oni ''žuti'') više se bave Drogbinim divljaštvom nego sudačkim greškama. Sastavni dio sporta su greške, bile one igračke, trenerske ili sudačke.
Tamo se fair play jako cijeni, kao i sportsko prihvaćanje poraza.
Jest, Chelsea je drastično oštećen. Al' moram opet spomenut prvu utakmicu. Da je dosuđen jedanaesterac za Barcu i da je Ballack isključen kao što je i trebao biti?
Barca bi uz onu svoju igru s igračem više, na svom širokom terenu vjerojatno utrpala 2-3 laka komada...
Ne kažem da je sudac danas ''vraćao dug'', samo to da je ova utakmica uvelike bila određena rezultatom prve.
Uostalom, na stranu sve sudačke greške jučer, Chelsea je pola sata igrao s igračem više protiv momčadi koja se zbog toga jako trošila, koja nije zapucala u okvir gola do sudačke nadoknade i, što mi je bilo osobito nevjerojatno, čiji je trener prvu izmjenu napravio u 85. minuti???
Na kraju, kako je Essien sretno zabio za vodstvo, tako je nesretno i pogriješio za izjednačenje...