View Single Post
Staro 07.05.2009., 14:18   #340
manki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
drago mi je kaj je Drogba popizdio na sudca, jer brijem da je kroz njega proshla bujica osjecaja svih gledatelja koji su sinoc gledali nogomet a na kraju dobili shakom u muda...
jedino mi je zhao shta ga nije nokautirao....na stranu sve te priche o huliganizmu, primjeru mladima i kulturi....
treba imati muda onako suditi, tj. ne suditi i onda se mirano ishetati sa stadiona....
tako mi je drago kaj mu je bar malo straha u kosti utjeral...

vidim da mnogi Barcini fanovi spominju prvu tekmu....
Barca ima najveci teren u Europi di se kvalitetno igra nogomet, i normalno je da svatko pametan nece tamo ici otvoreno igrati i jurishati na takvom terenu!!!
Chelseajeva igra je opravdana jer nisu zheljeli gola primiti i to treba poshtovati, jer se tekma igrala na 25m od gola, a ne u Chelseajevih 16m
sjetite se samo Highburya i njihovog uskog terena, di se malo tko nadigraval sa Arsenalom...

zhao mi je Chelsea, a iako nisam navijach nijednog od ta dva kluba, Barca je zasluzheno proshla (zabila je taj gol za prolaz, jelte) i igrachi su bili korektni u izjavama poslije tekme...
jedino ce mi biti drago gledati finale i navijati za Manchester (nisam ni njihov navijach inache), jer mi u sjecanju nece ostati prolaz i igra Barce cijele sezone, vec hladnokrvnost onog yebenog vikinga.... (sudac, ne Gudjohnsen)
manki je offline   Reply With Quote