Citiraj:
Autor Vido
A i btw, uvijek rasprava ode u smjeru snage koja na kraju krajeva i nije toliko bitna. Z-2300, Z-5500 i ostali Logijevi zvučnici koriste drivere jako niske osjetljivosti, a bez obzira na to dosta glasno potegnu i nema straha od toga da sistem neće biti dovoljno glasan i sl (ne govorim o kvaliteti sada, samo da nebi bilo zabune). Zato neznam čemu uopće spominjati snagu kada to nije zvučnik koji ćemo spajati na neko drugo pojačalo pa trebamo obratiti pažnju (a i tu uho može pomoći bez ikakvih navoda o snazi) i bez obzira koja mu je snaga ili osjetljivost, glasan je. Tako da tu mislim da više ne treba raspravljati.
|
ma ja ti tu cijelu priču vučem da pokažem koliko je Logi neozbiljna firma te da uopće ne postoji, niti može postojati, dilema Logi vs. AV/rec+100kg drveta
EDIT: baš sam uspio naći podatke o pojačalu. Koristi prilično respektabilne IC koji daju 50W na 0.1%THD (a mogu i 100 sa 10%) za svaki satelit po jedan, a sub dva u mosnom spoju (znači teoretskih 200W, praktično poštenih 100). Da su samo napravili malo ozbiljnije satelite i veću sub kutiju (50 litara je minimum za pravi sub s bass-reflexom) to bi bila prilično drukčija priča (koja još ne bi vrijedila 3000kn)