View Single Post
Staro 07.05.2009., 13:02   #337
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
Žao mi je što je Barcelona prošla ovako, možda bolje da Iniesta i nije zabio. Nije Barca kriva za katastrofalno suđenje. Sada će svi to pričati godinama, a to što je Barca primjer fair-playa godinama to svi zaboravljaju. Barca je igrala 104 utakmice bez crvenog kartona.

A možda se i Chelseau vratio Terryev gol iz 2005. (tko prati oglede ove dvije ekipe zna o čemu pričam)
Meni je baš iz tih razloga drago da je Barca prošla. Taj klub godinama, zapravo desetljećima gradi jedan osebujan, napadački i nadasve fair sustav igre, i na taj način biraju igrače, rješavajući se onih koji se u tu priču ne uklapaju. Zaslužili su da im se negdje vrati, pa makar i na ovakav način.

Slično ovoj situaciji bio je i dvoboj s Milanom 90-ih kad je Barca harala ligom prvaka, a onda ih je u finalu Milan razbio.

A kaj se tiče jedanaesteraca za Chelsea, jedan pogled i iz drugog kuta: koliko engleskih sudaca bi im za sve ove situacije sudilo jedanaesterac u Premiershipu? Možda bi nekoliko sudilo Piquetovu ruku...