View Single Post
Staro 07.05.2009., 12:48   #3
Necronomicon
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Moj komp

Necronomicon's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
To je bio jedan vrhunski mobitel koji jos uvijek ima potencijala, doduse vise na papiru nego u stvarnosti i jednostavno njegovo vrijeme je proslo.

Mobitel jest kvalitetan i tu nema price, kvaliteta zvuka prilikom razgovora je fantastica, iskreno nisam jos naisao na mob koji razgovjetnije reproducira zvuk prilikom poziva a i sama uspostava poziva je odlicna, cim ja pritisnem za zvati nekoga u djelicu sekunde vec je poziv uspostavljen, inace sam do tada mislio da tu mreza igra veliku ulogu ali me P1 razuvjerio.

E sad... Sto se tice ekrana, totalno je neupotrebljiv za rad prstima, samim time sto je rezistivni vrlo slabog odziva a i zbog softvera koji je prvenstveno optimiziran za koristenje putem stylusa.

Inace sam softwer je jako usporen i za sve je na njemu potrebno vremena, a paljenje moba traje cijelu vjecnost.

Surfanje internetom je sve samo ne zadovoljstvo. Vrijedi za nevolju ako se bas treba provjeriti mail ili tako nesto... Mislim brzo on ude u stranicu ali navigacija po stranicama je jako spora pogotovo ako ima vise multimedijalnog sadrzaja tako da doslovno pricekas sekundu dvije kada skrolas lijevo, desno... Postoji sada i program Digia @web koji je navodno napredniji web preglednik sa podrskom za flash ali je na P1 jako spor zato sto iziskuje vecu hardwersku podrsku.

Tipkovnica je stvar koja me je najvise nervirala. Tipke u obliku klackalice su uzas, treba dosta navikavanja i greske pri pisanju su neizbjezne. Virtualna tipkovnica je upotrebljiva samo sa stylusom i ipak nije neko rjesenje, premala je i dosta se faliva.

Mislim ima tega jos dosta...

Ja sam mobitelom bio zaluden a dopizdio mi je odmah nakon mjesec dana a nakon negdje 5 mjeseci sam ga zamjenio ovdje na forumu za graficku...

Ja ti ga nikako ne bih preporucio sada u vrijeme nokie 5800xm i ostalih jedino ako bi ga dobio relativno povoljnu cijenu u sto sumnjam.