Citiraj:
Autor Jelc
Ne, ne navijam.
Ali mi baš i nije krivo kaj je Chelsea ispal...onak sam malo zloban i mam mi je toplo pri srcu kad vidim da i velike pokradu
Godinama gledam kako pale naše klubove i repke po natjecanjima pa sam našao sitno zadovoljstvo gledajući kako su sinoć prošli bahati otočani

|
Roman može basnoslovne svote trošiti na kupovinu igrača, ne znam kako mu se omaklo da neki ''sitniš'' ne da i sucu
Ne volim bahate Engleze ni ja, dominiraju samo zato što uvjerljivo najviše novaca troše na kupovinu igrača. od 1984. do 1999. nije ih bilo ni blizu osvajanja lige prvaka, tek krajem devedetih kad su počeli kupovati sve živo probio se Manchester. A od 2004. pa do danas uvijek je barem jedan ''Englez'' u finalu.
Ne vjerujem da je bila krađa, Englezi su vrlo utjecajni i u UEFI i FIFI, više je sudac bio katastrofalan.
Navijat ću za Barcelonu u finalu, dosta mi je bahatih Junajtedovaca, a osobito C. Ronalda. Iako, realno će Barca teško dobiti United, kolko god ih ne volim igraju i pobjeđuju s nevjerojatnom lakoćom.
@Hamm pa mislim da su Barcini igrači bili fer, i po izjavama nakon tekme također. Nisu oni krivi što je sudac debilan.
Isto tako, uzevši u obzir prvu tekmu u kojoj je Barca oštećena a Chelsea igrao bunker s evidentnom želkjom da samo održe nulu, nekako mi i nije žao što im se ovo jučer dogodilo. Ono nije bilo dostojno polufinale lige prvaka.