View Single Post
Staro 07.05.2009., 10:49   #2282
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006

Dečko dođe u novu školu. Dečko se zaljubi u negativčevu ženku. Dečko dobije po fruli od negativca. Dečko krene trenirati martial arts (jer negativac trenira martial arts). Dečko ima probleme sa trenerom. Dečko riješi probleme sa trenerom. Dečko prebije negativca. Dečko osvoji curu.

American teen filmić. Ono, za ubit večer, meni bilo čist ok. Ko Rambo, znaš da će pobijedit na kraju
OMG! Samo čitanje ovoga... Mislim da ovo neću gledati. Vizualni laksativi mi ne trebaju, stolica mi je sasvim u redu Thanks for the heads up! -->
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova

Dečko dođe u novu školu. Dečko se zaljubi u negativčevu ženku. Dečko dobije po fruli od negativca. Dečko krene trenirati martial arts (jer negativac trenira martial arts). Dečko ima probleme sa trenerom. Dečko riješi probleme sa trenerom. Dečko prebije negativca. Dečko osvoji curu.

American teen filmić. Ono, za ubit večer, meni bilo čist ok. Ko Rambo, znaš da će pobijedit na kraju
OMG! Samo čitanje ovoga... Mislim da ovo neću gledati. Vizualni laksativi mi ne trebaju, stolica mi je sasvim u redu Thanks for the heads up!
Delta S4 je offline   Reply With Quote