View Single Post
Staro 07.05.2009., 08:39   #17
A-V
Premium

A-V's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Ivan_1 Pregled postova
ja sam imao problema sa tom traxdatom na staroj NEC 4570A koja nije mogla prijeci na drugi sloj. od tada izbjegavam taj medij tog proizvodaca. u meduvremenu sam iz tog razloga kupio novu przilicu jer sam predpostavio da necu imati srece ni sa dual layer medijima drugih proizvodaca na staroj przilici. uzeo sam Pioneer 216D(BK) za koju sam procitao da dosta kvalitetno przi dual layer medije, pa sam kupio dual layer medij ali naravno ne traxdata nego Imation u ve-milu. uspjesno sam ga sprzio za potrebe Playstation 2 konzole koja ga uredno cita.
kao sto sam rekao nisam experimenirao sa traxdatom na toj przi ali probaj nadograditi novi firmware, to zna pomoci.

Prvo što sam napravio je da sam nadogradio firmware. I dalje odbija prihvatiti ovu Traxdatu DL. Nemogu ni početi snimanje na njoj, jednostavno ne prepoznaje uopće disk - "No disk in drive."

Jučer sam kupio Verbatin Dual Layer 8x disk i normalno spržio na njega. DL Traxdata ga očito smeta, no bilo bi dobro kad bi to još netko s ovom pržilicom mogao provjeriti da ne ispadne da je klevećem bez veze - možda je samo kod mene problem (no zašto onda Verbatin DL normalno radi?).

U svakom slučaju nije neka preporuka za pržilicu jer sam istu Traxdatu na dva različita laptopa normalno pržio.
A-V je offline   Reply With Quote