View Single Post
Staro 07.05.2009., 02:43   #23
mcclarion
Premium

mcclarion's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor markaV Pregled postova
Ha cuj, kad pitas za misljenje moras biti siguran da ce 50% ljudi reci da im se ne svidja iako im se mozda svidja. Meni je ok vizitka s obzirom da si tek pocetnik (to mislim kad pitas nas za savijet). Ja bi ti preporucio da si instaliras neki programcic za vizitke pa da vidis kako bi otprilike to konstruirao. Imas recimo Microsoft Publisher 2007 koji ti je u paketu sa Office pa mozes viditi recimo kako su oni to rijesili. Vizitka inace sto jednostavniija to ce biti bolja i manji je trosak. Pogledaj sve vece firme imaju jednostavne vizitke. Isto se radi i sa logo-ima firmi... Male firmice nesto kemijaju a nisu svjesni da se nesto komplicirano tesko pamti i nista te ne asocira na to. Velike tvrtke imaju jednostavne LOGO-e i cesto nas neka stvar asocira da se sjetimo te firme. NIKE, ADIDAS,BMW,FERRARI,MERCEDES.. Evo i izbori su na vratima pa bas prati plakate na zidovima... Oni slabiji pokusavaju nekim KIĆEM navuci ljude da gledaju u njih, a oni drugi imaju skroz jednostavno i ako si vidio koji plakat do dasa, sjetiti ces se.... ZNA SE ili LJUDI SU SNAGA, a od onih malih stranaka nemam pojma kako ide slogan..

Dakle da ne kenjam tu previse...pogledaj kako imaju velike firme rijesene vizitke (a cro ime kaze PODSJETNICA-tj. papir koji nas podsjeca na ...) pa i ti probaj tako. Uvjeriti ces se ako budes ljudima pravio podsjetnice da zele JEDNOSTAVNO i samo JEDNOSTAVNO. malo para a dobar ucinak..

Sorry na greska jer sam u zurbi, pa nema vremena kontrolirati.
Pozdrav

nema šta lijepo i iskreno si to rekao .. evo pive
a sad redom ..
upravo tako pitao sam za mišljenje ljudi koji nisu designeri i koji se tim bave ..
pazi ovo kad sam mami pokazao vizitku ..pitala me jel mi to dole ( odsjaj od slova na reflektirajućoj pozadini ) nekivišak ili ostatak .. da bi to trebao izrezat hahaah lol .. ali to i je bit .. nije poanta da ja napravim ne znam kakvu rasvjetu i kombiniram multi layer materijale i kombiniram prozirnost s samoiluminacijom .. ako to ljudi ne kuže .. ->a ne kuže !

ovo da si instaliram programčić za vizitke .. imaš ti pravo jebe*sh ti ove 3DS max pez*darije ..

glede ovih poznatih loga .. BMW,fiat,ferrari itd ..osim što su jednostavni .. usput su se mjenjali tijekom godina po nekoliko puta ..
sam ultimate driving mashine je mjenjao 6 puta .. ostali i po više puta
http://www.bmwcoop.com/2009/01/11/bmw-logo-history/

gle da ja ištampam svoju vizitku koliko ga ištampa HDZ tvojim i mojim novcima vjeruj mi svi bi znali moj br moba napamet ..

nije poanta što slabiji imaju kić .. već ti ne možeš paštetu otvorit bez zna se .. a tada prestaje bit važan slogan jer da su se zvali DAJ MI PAPIR opet bi već svima izlazio na sve otvore ..
to ti je MICROSOFTOVA teorija .. ako nešto ne ide .. uloži još novca ..

nego vratimo se mi na to što velike firme i one druge imaju jednostavan design .. ideja je bila napravit nešto što nema na tržištu i nije kopija ničeg i nije slično ničem - kujiš kreativnost .. možda mi zato nije pao MS publisher na pamet ..

za one koji ne vide imageshack

v1

i v2

Zadnje izmijenjeno od: mcclarion. 07.05.2009. u 03:28.
mcclarion je offline   Reply With Quote