View Single Post
Staro 07.05.2009., 01:04   #70
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Roso Pregled postova
Mali OT, ali jedno pitanje za Sralu i "hifi" ekipu. Zar vi stvarno jako često dođete i sjednete ispred vašeg zvučnog sustava, upalite muziku i pozorno slušate taj cd ili izvođača? Ja uistinu nisam, iako sam dok sam bio mlađi ulupao dosta novaca u original cd-ove, većinom soundtrackove Johna Williamsa. Danas kad upalim muziku ona uglavnom svira u pozadini dok učim, radim, gledam tv, zadovoljavam ženu itd. A za sebe smatram da sam ljubitelj glazbe jer je relativno dobro poznajem i pratim, pa čak imam i nekakve škole iz toga područja.

Dok, kad gledam film, gledam film. Ne čitam novine, ne učim, ne radim, nego gledam film(ok, povatam se malo sa ženom, pa šta sad ). Makar to bilo 2 do 3 puta tjedno. Meni je, Srale, npr. neshvatljivo da slušam muziku u FLAC-u i tražim dlaku na jajetu, nego da kad gledam film, kojem posvećujem svu svoju pozornost, gledam na divx-u uz 128 kilobita CBR-a zvuk.

Ne bi želio da se krivo shvati, svi ste inteligentni momci. Ali eto, bar mi reci koliko često slušaš muziku baš da bi je sluša i uživa.
Ajde jedno normalno i pametno pitanje.

Samo mi nije jasno zasto se ja stavljam na celo te skupine koja preferira stereo? ali nema veze..

Da se vratim na pitanja

Citiraj:
Zar vi stvarno jako često dođete i sjednete ispred vašeg zvučnog sustava, upalite muziku i pozorno slušate taj cd ili izvođača?
Ovo jako rijetko, jer jednostavno nemam vremena, Jbga, radim, 3 puta u teretanu, 3 puta na MT, malo voznja bicikla, svaki dan 3 sata za kladionicu, a jos i studiram, jos mi samo fali da imam curu
Odgovor bi bio:ne, ja nema vremena jako cesto sjest doma pred sistem i uzivati u nekom CD-u, ako bi htio.

Citiraj:
Ali eto, bar mi reci koliko često slušaš muziku baš da bi je sluša i uživa
E vidis ovo jako puno vise od prvog slucaja. Znaci jako cesto slusam glazbu i u njoj uzivam, a to obicno bude mozda i uz neke druge radnje, ali bitno je da se uziva u njoj.. E to radim puno i cesto..
srale7 je offline   Reply With Quote