OMG..sta bi ljudi stavili u potpis..
Ovo pitanje (stereo vs HT) je potpuno jednako onome Ati vs Nvidia i samo razglabanje o njemu je bezpredmetno
Kao prvo zecetnik threada zeli da sad mi njemu prezentiramo sta je bolje, ma nemoj, a in ni sam ne zna sta hoce i sad se mi tu koljemo sta je bolje/jace/vece a on ni sam ne znam. Svaki normalni konzument zna sta zeli, ali nas decko ne zna i samim tim ovi savjeti nemaju veze.
Citiraj:
I onda nema kraja pljucanju po 5.1 opčenito jer HT nije onoliki HiFi koliko je to HiFi
|
Ovo si super napisao, da, ht nema toliku vjernost koliku ima HIfi. A sad zasto je to tako..zato sto opcenito filmovi (zvucno i vizualno) ne teze tome da izgledaju i zvuce sto slicnije stvarnim zvukovima..
Inace, stereo hifi imaju audiofili, analogno tome, ht bi trebali imati filmofili, ali ht imaju vecinom oni koji smatraju da je to bolje/vece/jace..
I jos jedna stvar, za nekoga tko se razmislja dal ht ili stereo, koliko filmova gldate u 5.1 soundu?Koliko ih imate, koliko ste ih gledali? Ja osobno jako malo jer sve gledam u divixu, a vjerujem ako i vecina ekipe s ovog foruma..
Za mene EOD, i neka se zacetnih odluci sta zeli pa nek onda trazi savjete..