Citiraj:
Autor B-Link
Neka netko tko je prešao sa Z-5500 na stereo ili 5.1 sistem napiše ugrubo koji je to sistem i kakava je razlika tako ćemo najbolje znat što je bolje od tih logija i jel vrijede 1500kn!
|
Ha gle, ja ti imam već 10 godina hifi sustav s HT receiverom (receiver je Technicsov top model iz onog vremena, onda koštao 400 ojra) koji je spojen na sve - TV, satelitski receiver, DVB, kazić, DVD player i komp. Odlučio sam uzeti Z-2300 kako bi imao kvalitetan zvuk na kompu dok mi netko drugi koristi receiver i prilično se razočarao.
To su male plastične kutijice koje vrijede 50% onoga što koštaju uvrh glave. Frend ima Z5500 i zvuk je gotovo identično loš. Istina je da su bolji od većine onoga što se prodaje
za PC, ali pored
hi-fi sustava zvuče prazno i jadno, kao da su neku malo kvalitetniju membranu stavili u kutiju od cedevite.
Kada nakon svoje hi-fe koja nije nešto preskupa upalim Z-2300, osjećaj je prilično jadan. U biti, to ti je kao kada uživaš u svom kompaktnom fotichu i briješ si kako ti je super i najbolji dok ne opališ par slika s najjeftinijim SLR-om
Logitech Z-2300 i Z-5500 zvučnici su primjer izvrsnog marketinga kako izvrsno prodaje ne baš sjajnu i bajnu stvar.