Et i ja naletih na ovu zanimljivu temu, inace i ja sam prije otvaranja obrta razmišljao o partnerima, ali brzo odustao od toga...
Ovako po mojem, web shop se nikako ne isplati, obrt bi se vise isplatio ali na taj nacin da si ti jedini radnik tamo i da vecinu profita ostvarujes servisom, ostalo, ne jer kao i sto znas i ovako je nasa ljepa Hrvatska pre zasicena info shopovima a ljudi radje odvajaju za kruh i mljeko nego za neke hitech stvari...A i ako dodje do toga da moraju uzeti neki komp za dječurliju, to su cifre do cca 4k i na kredu, čekove itd, s cime tebi otežavaju posao,ne jako, ali otezavaju...
A kada smo kod kartica, zavisi o tvojem žiro racunu gdje ce biti otvoren, npr ja imao u hypo oni nisu mogli odma dati vec rekli poslovanje u + bar 4mj, najprije od svih daje zagrebačka i pbz ili american
Sto se tice dizanja gotovinskog i ulaganja u tak nesto, nemoj ni pomisljati, jer iako mozda posao bude isao vjeruj ti neces izdrzati jer sam biti u tome ubija, a da netko radi za tebe ubija profit (citaj: ja bi mozda i uspijo da nisam popizdio i zaposlio radnika, tada je sve pocelo ici u bannitis)
Moja topla preporuka, imas posao drzi se njega-radi za nekoga, a ako mislis neku lovu u nesto ulagati uvijek postoje razne opcije (čitaj ilegala

) gdje se moze uvijek od nečega napraviti još više...A ako nisi za ilegale, uvijek je tu rulet i kladionica, dignes cca 20k gotovine i lupas svaki dan 5k na jedan par cc 1.5 koef (zaraditi ces svaki dan cc 2k kn) naravo ako budes pogađao, ali vijeruj šanse su ti čak 70% vece za profitiranje!
pozz