Citiraj:
Autor dh41400
Dobro provjeri da li ista smeta ventu (nekakva zica, konektor), da li je dobro ucvrscen, te na kraju da li je dobro spojen (da ne gubi kontakt negdje, posto si stavljao 3pin->2pin)...
|
Stavio sam nove sarafe koje drze vent, gledam kao mulac i ne kuzim gdje nakeda to zariba. Hmmm....mozda je stvarno stvar u kontaku. No, posto je 3pin na ventu, a ja sam ga bez modanja uglavio na 2pin, moguce je da tu nesto hebe....no nevjerujem. Mogu ja otkiniti zutu zicu, ali 3pin konektor je i dalje tu, a ne mogu njega "otkinit" i napraviti 2pin.....ili bih mogao ako bih ga sa nekom jako finom pilicom prepilio.....!?
Edit:
Cini mi se....i 99% sam uvjeren da je to znao novi HDD zarondat u kucistu...znaci same vibracije od hadra....hehehe...katastrofa!
Ako je do hdd-a, sta je najbolje da ga utisam u svome kucistu? Mislio sam uzeti one stvarcice koje se uglave u 5.25 kaveze, ali bi mi bila guzva tamo i mislim da bi mi temperature bili malo prevelike od hardova i optike.
Znaci trebam nesto sto ce utisati dva harda u ovome mome Aegisu......samo da nije kemijanje i da mi hardovi ne vise u zraku na nekim gumama i tako, vec da odem u trgovinu i to lijepo kupim.....a da ne kosta kao suho zlato?