View Single Post
Staro 05.05.2009., 23:36   #591
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
hm......

nadam se da ne krsim previse sa offtopicom, ali generalno gledajuci, post jest vezan za HD4600 graficke (konkretno HD4670).

nego, gledam ovaj post, gdje autor navodi da mu je idle temperatura 33-34, a full load 46-48 C. pa me zanima kako?
tj, da preformuliram pitanje, da li je to moguce?

pitam jer, iako je u igri vrlo dobro hladenje (klik), ne znam bas kako moze biti bolje od jednog S2 + 120mm scythe kaze-jyuni na ~1100 rpm-a. ovakvo tocno hladenje imam ja, i idle je nekih 37-38, a load par stupnjeva iznad 50 C.

zanemarimo sad sto autor kaze da kriza ide na full, nego me zanimaju bas te temperature. tako da ako nije problem, da ljudi koji imaju doticnu gainward-icu napisu svoje temperature (ati CCC ili GPUZ obavljaju posao), a isto tako poneki koji imaju S2 na svojim HD4670 takoder da navedu temperaturu.

**
nikako se ne brinem za svoje temperature jer znam da ove kartice mogu puno vise temperature izgurati. kao niti kakva mi je pasta (tanka i nedavno stavljena ), niti lezanje cijelog hladnjaka (sve 5). eto, zahvaljujem

ps.
ovo nema nikakve veze sa samim autorom da mu rusim cijenu ili pojma nemam sto, zato i nisam isao sa pitanjem direkt njemu u temu. nego me bas interesiraju temperature, tj da li je hladnjenje toliko efikasno i dobro na doticnoj gainward-ici (i potencijalno drugim karticama).

Burko, znaš u čemu je stvar? Vjerojatno frayer ne zna izmjerit temperaturu u loadu, pa pali GPUz brzo nakon nekoliko minuta igre....

46 C? hehe! Presmiješna temperatura za load. Meni je išlo do max 56 C sa VF900 max odvrnutim na FANmateu... I mislim da je to jedan od boljih rezultata, ako se ne računaju AC S1/S2 hlađeni sa 2*80mm npr...
Tomtam je offline   Reply With Quote