da moze i tako, ali onda ostaju otisci prstiju na brusenom aluminijumu
skinuta je totalno prednja maska dvd_a i na konektore mikroprekidaca su zalemljene 2 zice. sa zadnje strane dvd_a probusene dve rupe i ubacene dve zice na cijim krajevima se nalazi 2pin male konektor (slican onom na maticnim plocama za 3pin ventilatore) zice zalemljene a na konektor je zakacen female konektor kojise nalazi na zicama koje idu od reset buttona
btw ovo sa pritiskanjem lima je najbolje odradjeno na
murderMod na tom polukruznom delu se pritisne
Citiraj:
Autor Matesonik
U jednom staarom Bugu (broj 110, 01/2002) je bio odlomak upravo o ovakvom skrivanju pogona, ali reset je ostao funkcionalan na samom pogonu: maska se lijepi na "celo" ladice preko nekakvog savitljivog materijala tipa guma, i ucosku gdje dolazi gumb se na unutarnju stranu maskice nalijepi komad plastike kao distanca do samog gumba. Pritiskom na desni donji kut maske ujedno i pritisces gumb za otvaranje vrata optickog pogona.
Da ne zaboravim - vrlo lijep mod, kako je netko rekao - izgleda tvornicki. Bas mi se svidjela ova ideja s osvijetljenim plexijem ispod maticne, originalno je. :Care:
|
Citiraj:
Autor xlr
Kako si izveo optiku?
http://img55.imageshack.us/img55/5048/domino006.jpg
Pretpostavljam da si modao prednju masku, ali ne kužim kako si isfurao eject button  Može malo više info?
edit: vidim da si za eject iskoristio reset button - prehlađen sam i glava me malo boli, daj reci malo više o tome pliz.
|
sto se tice reset buttona, to nikad ne koristim

(a ako bas treba ima na maticnoj ploci hihihi)
hvala
Citiraj:
Autor Jooj
|
slikano je sa Canon A400, znaci slicno kao to tvoje
Citiraj:
Autor Majo
Joj kako tebi dobro ispadnu slike,to nije normalno. 
Koj fotic koristis,ja imam neko kodak govno,i slike su uzas...
|