View Single Post
Staro 05.05.2009., 19:55   #1
naftaš
Premium

naftaš's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
(riješeno) Recovery files....

Pozdrav!

Pa da krenem iz početka....googlao jesam ali znam da cu tu dobiti najbrzi i najefikasniji odgovor!

Pa....kada sam krenuo upaliti komp javila se greska:Windows XP could not start because the following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM….(mislim da se javila jer sam ga prije prekinuo kad se smrznuo)….nakon te greske jedino sto se dalo napraviti je bila instalacija drugih windowsa (znaci nisam formatirao disk pa mi je onaj neki dio ostao,bitni dokumenti na desktopu,ali ne mogu ući u njih)….sto I dovodi do pitanja……odem u C/documents and set/naftas…..i dobim poruku naftas is not accessible (to je iz onih starih win)…pa me zanima s kojim bi programom,ako bi,mogao uci pa da spasim bar ono sto je na desktopu ostalo?

Mislim da je još bitno reći da me svaki put na pocetku pita u koje win xp hocu uci…..u one stare sa greskom ili u nove...normalno,kad udem u one s greskom javlja grešku i recovery disc....
Sad sam nasao da se ta greska u starima moze (možda) ispraviti pomoću http://support.microsoft.com/kb/307545/hr ali to mi se čini komplicirano i mislim da nema smisla pošto sam druge instalirao!

Znači,koji je program najbolje primjeniti da dobijem pristup djelu starih windowsa?
Jer sam vidio da ih ima jako puno pa ne znam bas koji je najbolji,I dal se uopće to može.
Puno hvala svima na komentarima i prijedlozima!
naftaš je offline   Reply With Quote