Ljudi, shvatite da je 3000kn doslovno "overkill" za z-5500....za nekog tko nije zahtjevan, i ako ih nade ocuvane za nekih 1500kn ce biti ok, ipak bolje od onih quadro-vivax i slicnih sistemcica...Dok sam ja nabavio z-5500 i spojio na komp i isprobao mjuzu, filmove, ostao sam zapanjen kako je to dobar zvuk i bla bla

...no, dok sam nakon nekog vremena to spojio za kucno kino, zvucnike razmaknuo na 2-3m i vec se vidi da tu nema nista posebno od zvuka, a o nekoj zvucnoj slici se tu nema sto puno raspravljati....Nakon sto sam ih prodao, za tu lovu sam kupio osnovni model receivera od Denona, 5x75w (AVR-1306) + DALI Concept 2 zvucnike(rabljene) i tu se vec vidio pomak za par klasa navise, od kvalitete zvuka, dinamike, zvucne slike i osjecaja prostornosti. Neusporedivo bolja kombinacija za glazbu i filmove. Kasnije dok sam jos malo skupio love, nadokupio sam DALI Concept 1 za surround + Concept Center, i vec 2 godine uopce ne razmisljam o nikakvoj nadogradnji jer je ovo daleko bolja i isplativija solucija od z-5500(istina, malo skuplja, no onaj tko cilja na z-5500 taj si moze kroz 1-2 godine isplatiti i ovakav sistem s kojim ce biti godinama zadovoljan ako se ne zarazi Hi-Fiom

)