Citiraj:
Autor Renesis
fino fino, ali nisu gume krive, vozio se ja sa ljudima koji su gore gazili sa 1.4 slickom, po blatu  ako ti treba neki disk, imam ti ja BB5, skoro nov 
|
Pa ne vozim bajk od jučer, jebemu miša

. Teram na mjestu (a nije da krećem na usponu, bajk ne ide nigdje. Čak se i, kako mik kaže, nagnem malo težinu nazad, neće. A kamoli da je blato bilo. Nemreš mi reć da se na čistim 1.4 slick može po blatu na imalo većem nagibu (a da se prvotno ne zaleti iako i to pada čak u vodu)

.
Citiraj:
Autor MIK
Jesi se navlekel
Diskovi, kaciga, torbica, pumpica itd... Welcome to club 
p.s. Kad ideš u brdo pusti malo tlak u gumama bolje će hvatati podlogu + baciš težinu više na zadnju gumu da ne proklizava...
|
Eh, možda je tu problem. Gume mi je na nultom napumpal da je ko kamen. Opremu sam rekao da moram prvo kupiti. Kaciga, alat i rezervna guma je pod mus. S ovim bajkom idem na puno duže relacije i ne bum baš svaki put zval doma da me se pobere ako se nešta dogodi

.
Nego, jes ti za vožnju ? Čitajući temu, videl sam da ste išli prije na Sljeme...
Citiraj:
Autor buljo
Eto Vuco, još samo Toru i onda si prodana duša 
|
Bio danas u DSG-u, gledao prvotno nabe za prednji disk. Moral bum i žbice mijenjati vjerojatno. Onda sam bacio oko na Rebu

. Mislim da je rekao da dođe 2000kn.
Citiraj:
Autor munst0r
Pa kak ti to kocis?  I ja sam se nekoliko puta spustao s v-brejkovima cestom od Sljemena i jedva da sam ih malo ugrijao. 
|
Ili gumice drugačije ili obruč. Moje su smrdile i opako su tople bile.
Uglavnom, uživam. Imam vremena preko tjedna i mislim da ću još koji puta otići do vrha. Ako netko ima volje, nek se javi na PM.