Izgleda da je bilo veselo u tunelu nakon tekme...prvo ih je izvrijeđao Vujović da kak su se samo usudili tak dobro igrat protiv Ajduka a kod Dinama su se šetali onda
Citiraj:
Sve je počelo time što policajci i redari nisu pustili naše navijače uz ogradu da im bacimo dresove, a incident je nastavljen u tunelu. Slavili smo pobjedu, što je hajdukovcima smetalo, pa je počelo naguravanje i psovanje. Meni je netko prišao s leđa i jako me gurnuo! Okrenuo sam se i vidio da je to Drago Gabrić. Pale su teške riječi, ušao je zaštitar, koji me također opsovao i grubo odgurnuo. No, igrače Hajduka mogu shvatiti jer su emocije bile velike. Kasnije je Gabrić došao do naše svlačionice i ispričao se - otkrio je dodavač za Varteksov pogodak Josip Brezovec.
Mala skupina White Stonesa napadnuta je pak na povratku kući na benzinskoj crpki kod Zadra. Palicama im je razbijen automobil, a mladićima su pod prijetnjom batinama oduzeti novac i mobiteli. Dok trojicu od osmorice Stonesa policija nije ni pustila da se vrate istim automobilom s kojim su došli, pa su kući stigli autobusom s igračima.
|
A da ne spominjem hukanje Carlosu...
Bemti, da se radi o Dinamu već bi Deica i index imali
breaking news prek cijele stranice, promptno bi bile obavještene čelne EU udruge, Prasićko bi odvalio koju o huliganima i rasizmu a bogme se nebi desilo ni dobrom starom Bernardu sa sportneta da ne natipka koju u šprancu
Kaj se tiče same tekme, meni se čini da Ajduk ni ne zna igrat kad nema Andrića

Jednostavno nemaju igrača tog kalibra koji bi ga zamjenio...