05.05.2009., 09:22
|
|
Visok, crn, obdaren ;)
Datum registracije: Oct 2006
|
Traže se igrači WoW-a! :)
Stavio sam ovu temu na forum.hr i na forum cro-WoW, pa ću samo kopirati glavni dio teksta:
Citiraj:
Bok svima!
Ovako, na faksu imam labos iz predmeta Višemedijske komunikacije i za projekt trebamo naći minimalno 5 ljudi koji bi "volontirali", odnosno sudjelovali u njemu na način da skinu add on WSALogger s službene ferove stranice (tako da nije virus, bot, keylogger, sniffer ili slično) ili im ga ja pošaljem na mail. To bi praktički bilo sve. Vi igrate, a on skuplja statistiku o Vašoj igri koju ćete i Vi moći vidjeti na kraju (nemojte me sprdati ako to već sada možete ) i nakon mjesec ću Vam se ja javiti da mi pošaljete jednu log datoteku u koju se spremaju sve statistike koju ja kasnije moram obraditi. Meni će ovo zbilja pomoći, jer je alternativa ovomu neki bolesni zadatak, tako da cijenim bilo kakvu pomoć.
Evo dijela obaviejsti iz službenog dokumenta sa stranice kolegija:
WSALogger mjeri koliko vremena su igrači proveli igrajući jednu od sljedećih akcija:
• Trgovina i kreiranje virtualnih predmeta (Trading)
• Tamnice (Dungeons)
• Velike tamnice (Raids)
• Borba između igrača (PvP combat)
• Ispunjavanje zahtjeva avatara koje kontrolira računalo (None Player Character – NPC)
Ovdje je službena datoteke saslužbe stranice tako da vidite da nije nikakva prijevara: http://www.fer.hr/predmet/lti2 (datoteka je s desna pod nazivom "Pripremno predavanje [5,16 MiB]" - slajd 42-45 . Malo je veća, pa sam stavio i link samo na ključni dio http://www.2shared.com/file/5629294/...W_zadatak.html.
Vjerujem da svi na prvi pogled mislite da je neka muljaža u pitanju, ali nije. Gore je link na službene stranice faksa, a meni ćete u krajnjoj liniji jaaaako pomoći.
Uglavnom, ako ima netko tko je voljan pomoći, neka me slobodno kontaktira na PM ili na mail i sve ću dodatno objasniti.
Još jednom zahvaljujem na bilo kakvoj suradnji.
Marko
|
Znam da ovo izgleda ono čudno i da je ovo još jedan jeftin pokušaj da Vam nešto uvalim, ali zbilja nemam nikakve zle namjere oko ovoga. Kao što sam rekao, treba mi 5 ljudi koji će instalirati add-on i koji će mi log datoteku poslati nakon mjesec dana. U međuvremenu će morati ispuniti jednu anketu i to je to.
Stoga, ako ima netko voljan pomoći, bio bi mu jako zahvalan.
Marko
|
|