View Single Post
Staro 12.08.2004., 10:21   #26
MasterX
do you speak it?

Datum registracije: Mar 2003
zakljucak

molio bi WD povjerenstvo da skine oznaku FRAGILE sa raptor serije diskova, mogu reci da sam se pomucio dok sam ga unistio, naravno da bi dobio novi jer je stari bio pod garancijom... nova serija rapotora koju sam dobio je nesto brza od stare pa sam glumio hdd terminatora :clap:

inace HITACHI GLOBAL STORAGE su vjerojatno NAJBOLJI DISKOVI od kada su poceli sa radom (serija 7k250) na dalje...

na www.hgst.com ako pogledate flash animaciju koja je donedavno bila intro kaze ovako... the people who invented harddisk and people who made finest precision mechanisims on earth, are now one, new, HITACHI GLOBAL STORAGE.... to mi se svidjelo... jer zbilja je tako, IBMovci su izmislili hdd a ovi iz HITACHIa imaju bolesno preciznu i dobru mehaniku, spoji to zajedno, sa dobrim QC i dobio si najbolji disk... btw ja sam jednog HITACHIA 7k250 vratio u autronic i dobio novog, samo da se zna stavio sam ga na auto dok sam ostalu robu ubacivao na straznje sjedalo auta, pa je disk okinuo sa nekih 1,5 metra visine na asfalt, tako da od prvog dana "nije" radio

kladim se da raptor nebi imao ni bad sector zamislite da imate u ruci disk spojen na napajanje i udarate ga rukom najace sto mozete, svaki put kad ga udarite cujete kako skloni iglu (parkira glavu) tako da ga nemozes ubiti dok ga nebacis sa nekih 2metra visine, ali dok je ugasen glava je parkirana, probao sam radi bez greske, morate ga baciti sa 2 metra visine dok je spojen na napajanje

eto, uspio sam imam novi raptor, malo offtopic ali nema veze
MasterX je offline   Reply With Quote