Citiraj:
Zamisli samo situaciju da si ti apsolutni antitalent za kompove i da uletis "njubari" iz vemulja sa 7000kn da ti komp slozi.....nazalos ovo je svakodnevna pojava
|
Ovo si ne moram ni zamisljat jer sam dozivio. Naime od cimer frend, kojeg i ja btw znam zamolio njega da on pita mene da mu sastavim neku konfu za 7 k kn i naravno ja to njemu fino nabacam gore(svi trenutni best buy dijelovi) i poslajem na mail. Objasnio mi je zasto mu treba comp i tako sam mu ga sastavio. I nakon nekog vremena dodje on do nas i bas je isao nesto to nosit garanciju u Vemil i imao je racun od kompa. Napominjem, on je rekao da nije htio uzeti ovo moje iz Linksa, vec je uzeo iz Vemila, jer tamo mu bratic radi pa ce on to njemu bolje sloziti..reko dobro..
I dao on meni da ja vidim taj racun od tog njegovog kompa ala bratic.. Ljudi moi ja sam vristao po stanu.

Komp je bio sastavljen 2 mjeseca poslije nego sto sam ja kupio ovaj koji je u moj komp, a bratic mu je stavio E 6550, definitno jedan od najeisplativijih procesora u zadnje vrijeme, on ga je platio mislim daje bilo 1200 kn

.
Ok, idemo dalje. Uvalio mu je pec za centralno ili ti Ati 2900 u vrijem kad su 8800gt/3870 vec bile standard.
Onda mu je uvalio dva(!) diska, jedan od 160 gb kao sistemski i jos jedan od 320 gb kao store..

i jos mislim da je bilo neko napajanje OCZ od 600W..
Mislim, ovako nesto ne bi pokusao uvalit ni najgorem neprijatelju, a kamoli braticu, a iz ovog se vidi da se on rjesavao starih zaliha, i sto je najgore na svojoj rodbini, pa kako onda nece na ostalim kupcima..