Citiraj:
Autor DirectHit
1. Nisam ih htio dalje gnjaviti, znaš, oni su na poslu, gužva je.
|
3 firme od koje su 2 firme u kojoj rade ljudi koje dobro poznaješ plus par ljudi iz Zagreba koji su čistili u tom servisu i ti nikog od njih nisi mogao pitat gdje se nalazi??? Jer su zauzeti? Kaj i vikendom?
Citiraj:
Autor DirectHit
2. Nažalost trebao bi vidjeti o čemu se radi da znaš kakav je GBA LCD display pain in the ass.
|
Fakat,
užas živi... Pogledaj samo te gomile kuteva, neravnine, zakučaste dijelove... WTF?
Citiraj:
Autor DirectHit
3. Kaži što hoćeš, no ispalo je tako kako sam ti rekao.
|
Nimalo me ne dira kako si shvatio pošto sam decidirano objasnio na što mislim. Thread je postojao, i dalje se može čitati al je lockan.
Citiraj:
Autor DirectHit
4. Nisam osjetljiv. Pitao sam pitanje, ako je nekom to suludo - zašto uopće posta onda? Nisam ništa sjebao tako da neznam zašto bi to navodio? Jednostavno je na LCD-u jedan dan osvanulo smetalo u obliku prašine ili čeg već.
|
Ako to nije prašina koja se ne može skinuti, onda je ogrebotina. Ako nije ogrebotina, onda je zaflekano s nečim drugim. Jerbo prašinu i končić sam uvijek uspio skinuti s nekakvog displaya (suludo je što to uopće moram pisat).
Citiraj:
Autor DirectHit
5. Sorry, no neznam zašto moj socijalni život povezuješ s gameboyem. Neznam niti kako je on relevantan s cijelom ovom temom. Već sam naglasio, da sam isprobao čak i danas microfiber krpu no stvar ostaje ista ili bude malo bolje no ne dovoljno. Očito je da se samim postupkom čišćenja nanosi nešto prašine stoga je potrebno izmisliti neku drugu tehniku, i radim na tome no zatrazio sam pomoć u vidu ideja i iskustva.
|
Gle, sam si počeo spominjat RL, kak je teško ljudima od krvi i mesa itd. I nevjerojatno mi je da s čistom krpicom s mikrovlaknima ti uspiješ nanest novu prašinu. Pa ak ti ostaje prašina i ti ne znaš što bi, otpuši ju s fenom (naravno, stavi na hladno puhanje).