Ja upravo bio hostao jednu zombi partiju
Uključio ammo cheat (nema reloada, infinite ammo

) trojica se priključila igri i opleli... tek toliko da vidimo dokle možemo onak bezveze
Tam negdje na20om levelu je postalo malo dosadno pošto nema šanse da nas ubiju, zbuksali se u onaj dugački hodnik kod aparata za sok što daje double tap, nas trojica, i jedan čuva prozor lijevo na balkonu i samo repaira prozor i roka, vrlo je važno i ona vrata desno od hodnika prema power roomu ne otvarati, jer bi samo otvorili još jedan put do nas.
I tak... ide to ono.. fino, malkoc monotono samo rokaš... ja imao onaj big ass sniper i laser gun
Išlo je dotle da su likovi ovo radili:
I opet, ide tako dalje, dok jedan genijalac ne odluči otič dolje popravit prozor, or whatever, ubiju ga, i ja idiot, trčim ga spasit, umjesto da sam ostao na mjestu, nas dvoje u hodniku i jedan na prozor, opet dovoljno, i tak odem ja za njim i ja umrem, ostane samo jedan na hodniku i jedan na prozoru, dalje se nije moglo, gotova partija zbog eto, jednog lika koji odluči malo sam otići.. .
Završilo je ovako (ja prvi ofkors

)
A mogli smo fino još 20 levela... sam da ovaj nije poginuo i ja da nisam otišao za njim...