Citiraj:
Autor DirectHit
1. Nisu mi samo rekli oni ( kao prvo to su 3 firme od koje su 2 firme u kojoj rade ljudi koje dobro poznajem i nisu se zejbavali) nego i još par ljudi iz Zagreba koji su čistili LCD display od mobitela takvim načinom.
2. Ne, nemoguce je ovakvim "normalnim" načinom sasvim dobro očistiti LCD, uvijek nešto ostane. Uvijek.
3. Bezobrazno je što si indirektno rekao da sam na drogi pošto sam otvorio ovaj thread.
4. Emo nisam, a spammer si sam pošto si prvi počeo s offtopicom ,to je valjda i tebi jasno.
5. Frustracije koje imaš plz. iskaljavaj na nekom drugom, Internet trpi kao i papir, i lako je pljuckati na sve strane dok se u RL šuti , shvati da pričaš s ljudima od krvi i mesa.
Lijepi pozdrav i tebi.
|
1. Dobro, nek ti onda ti pouzdani izvori daju adrese tih servisa. Što si uopće postavljao pitanje ovdje?
2.Gle, ti ne kužiš da ljudima na forumu nije jasno u čemu je tvoj problem da ne možeš očistiti jedan mali LCD. Čime je on toliko zaprljan da tebi treba profesionalna pomoć? I ako ti nađeš taj famozni servis, zar ćeš visit tamo dvaput tjedno pošto se te konzolice nosaju po džepovima, diraju se prstima itd. pa će ti stalno bit prljav. Ti spominješ da ti ostaju končići i prašina. Pa zaboga, koristiš lošu krpicu! Ovdje su neki na forumu govorili da čiste svoje displaye tako da pljucnu na ekran i pobrišu krpicom i kunuli su se da je nevjerojatno učinkovito. A tebi trebaju profesionalci. Zato te nitko ozbiljno ne shvaća.
3.Nisam rekao da si na drogi nego sam rekao da bi tvoj post zaslužio da uđe u thread mladež i droge. U tom threadu se ne priča o drogiranju. U tom threadu (da si otvorio link, shvatio bi) su postovi čije je postojanje nerazumno, nevjerojatno, suludo, kakogod. I po mom mišljenju, svatko kome treba profesionalna pomoć da očisti svoju malu gameboy konzolicu (dakle, ne govorimo o WraGGovim bankomatima koji su izloženi svemu i svačemu) zaslužuje da ga se citira u tom threadu.
4. OK, možda nisi emo ali si vrlo posebna i osjetljiva biljčica. Gledaš ljude s visoka i nemreš shvatit da nam je suludo da netko traži tako nešto kao ti. Da si prihvatio šalu, vjerujem da bi više pomoći dobio. Da si rekao, ej, znam da zvuči nevjerojatno al sjebo sam ekran od gameboya na taj i taj način, kak da to očistim, našlo bi se pametnih odgovora. Al ti spominješ da tebi nakon čiščenja ostane trunka prašine i komadići končića. I šta da ti čovjek na to kaže? NISI DOBRO OČISTIO. Uzmi krpicu od mikrofibre ili onu krpicu što dobiješ s naočalama što ne puštaju končiće, dobro obriši i bok.
5. Što se frustracija tiče, hm, baš i ne znam ko ovdje ispada isfrustriran, ti ili ja. Ja nisam na zajebanciju odgovorio sa storijama o kreditima i četveročlanoj obitelji te danima za smijanje i humor. Ja ti lijepo preporučam da ostaviš svoj mali gameboy, izađeš u RL, družiš se s ljudima i da se ne živciraš toliko oko toga.
Lijepi pozdrav